18 Dagen Vergootglas Op Java Bali

€ 1.099,-

Nu boeken?

Tijdens de complete en afwisselende rondreis wordt u langs de bekende en minder bekende plekjes op Java en Bali geleid op een comfortabele manier. U reist rond in een airo auto met privé chauffeur én Nederlandssprekende gids. U zult genieten van deze twee totaal verschillende Indonesische eilanden; het machtige Java en de Koningin aller eilanden Bali.

Tijdens deze reis nemen wij u mee langs heel veel plaatsen op Java en Bali die in de traditionele routes over deze eilanden worden overgeslagen. U bezoekt op west Java de hoofdstad Jakarta de Botanische tuinen van Bogor het ?Parijs van het Oosten?: Bandung. Maar u bezoekt ook Pangandaran aan de Indische oceaan waar vandaan u een prachtige tocht maakt door de Green Canyon.
In Jogjakarta bezoekt u de schitterende Prambanan tempels en natuurlijk de Borobudur zal bezoeken waarna u verder reist naar Kediri aan de voet van de vulkaanberg Wilis. Via Malang reist u verder oostwaarts naar Bali hier brengt u een bezoek aan het noordelijk gelegen Lovina en het kunstenaarsdorp Ubud schitterend gelegen tussen de rijstvelden en eindigt u in Zuid Bali.

Meer informatie of direct boeken?

Populair in Indonesie Bali

  • Denpasar

    8 Dagen Komodo Flores

    8 Dagen Komodo Flores

    v.a. € 1.029,-

Snel een reis zoeken

Het weer in Jakarta, Indonesie Bali